Waarom online mentale training?

Als golfer heb je als doel om plezier te beleven in je spel, je handicap te verlagen of om te presteren tijdens wedstrijden. Soms ben je fysiek in orde, maar lukt het niet om het maximale uit je mogelijkheden te halen. Je hebt een gebrek aan motivatie, je twijfelt aan jezelf, je bent vaak afgeleid of tijdens wedstrijden gaat het minder dan in trainingen.

Naast het lichamelijke, technische en tactische aspect worden golfers en coaches tegenwoordig steeds vaker getraind en begeleid op het mentale vlak. Een goede ontwikkeling, omdat een sterk lichaam én een sterke geest nodig zijn voor een topprestatie.

Mentale training gebeurt tot nu toe alleen face-to-face. Met het aanbieden van online mentale training wordt een nieuwe weg ingeslagen: een tot voor kort exclusief product voor golfers wordt betaalbaar en toegankelijk voor iedereen die zichzelf wil verbeteren in het golfspel.

De trainingen zijn erop gericht om vaardigheden en technieken aan te leren waarmee je kunt werken aan je motivatie, zelfvertrouwen, concentratie en koelbloedigheid. Met filmpjes, instructievideo’s, opdrachten en praktische oefeningen kun je zelfstandig aan de slag. Het is ook mogelijk om online contact te hebben met sportpsycholoog Mitchel Kevenaar of mental coach Margriet Baarns. Hierdoor is de mentale training méér dan simpelweg een trainingsboek.

Golf: Mentale routine
Topgolfers bereiden elke slag op een vaste manier voor. Zodat ze rustig, geconcentreerd en vol overtuiging boven de bal staan. In deze training leer je hetzelfde: Je traint je eigen routine.

U kunt direct gratis kennismaken met de module door de DEMO aan te vragen of ga direct aan de slag met de TRAINING.
Vul daarbij de code “GCMB” in.